Spesifikasjoner

  • Lengde 510 cm
  • Bredde 198 cm
  • Kjøreklar vekt 520 kg
  • Antall passasjerer 6
  • Godkjenning C

Motor:

  • Maks motorstørrelse 60 hk
  • Anbefalt motorstørrelse 50-60 hk

Silver Wolf Avant

Avant 510 går meget godt i vannet og oppfører seg svært forutsigbart til havs og til sjøs. Her får du trygg ombordstigning og det er lett å bevege seg sikkert i båten takket være velplasserte håndrekker, et bredt konsoll og høye fribord.

Problemfri og brukervennlig
Wolf representerer en ny generasjon av velbygde Silver-båter i 5-metersklassen.

Under produktutviklingen har man fokusert på både kjøreegenskaper og sikkerhet og brukervennlighet, noe som kreves ved både familiebruk og fiske. Wolf tilbyr et problemfritt båtliv i alle situasjoner og er en økonomisk båt som biter seg fast i sjøen. Wolf er meget stabil, krenger ikke i skarpe svinger og heller ikke når man beveger seg i båten. Båten har en eksepsjonelt stor lastekapasitet og bevarer de fine kjøreprestasjonene selv med tung last. I tillegg har den et smidig og veldesignet skrog som holder bølgesprut unna passasjerene.

Sikker og romslig
De høye fribordene og rekkene gjør det enkelt og trygt å bevege seg i båten. Alle passasjerene har velplasserte håndtak innen rekkevidde og dette gjør det enkelt og sikkert å gå inn og ut av båten. Wolf har en uvanlig stor lastekapasitet og god plass til å bevege seg rundt i båten.

Selv med stor last holder den farten oppe og kjøreegenskapene er utmerkede.

Mer fokus på komfort
Den nye Avant-serien fokuserer enda mer på komfort og sikkerhet. I sin størrelse er Wolf Avant den eneste modellen som kommer med bred sidekonsoll. Konsollen gir glimrende beskyttelse mot vind for opptil fire personer – med to sitteplasser ved konsollen og to i det romslige passasjerområdet bakenfor.

Når du trår ned i båten, finner du et fint lagringsrom i en romslige baugen. Her er det plass til for eksempel en sammenleggbar stol eller en kjøleboks. Det er også et lett tilgjengelig, låsbart rom under det bakre setet, i tillegg til lagringsplass for doble bensintanker, tre oppbevaringsrom for rep og plass til småting og vannflaske i konsollen.

Wolf Avant er spesielt praktisk for familier med barn. Takket være den brede konsollen og det gode setet, er det tryggere å ha med barn når man opererer båten alene.

Pris fra kroner: 256 225,-
Frakt, monterings og leveringskostnader kan tilkomme.