Spesifikasjoner

  • Lengde 635 cm
  • Bredde 235 cm
  • Kjøreklar vekt 1050 kg
  • Antall passasjerer 10
  • Godkjenning C

Motor:

  • Maks motorstørrelse 150 hk
  • Anbefalt motorstørrelse 115-150 hk

Silver 635 CC by Faster

Nylig lanserte Silver denne modellen med midtkonsoll og baugrampe som passer både mange budsjett og allsidig bruk og multi-egenskaper.

Den nye 635-modellen har et skrog med en 18° V-bunn uten bordganger som sikrer jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Det velformede skroget gir båten god kjørbarhet. Silver 635 CC by Faster oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) med fire personer ombord.

Smart baugrampe
Båten kommer utstyrt med en 88 centimeter bred elektronisk styrt baugrampe. Denne styres elektronisk enten via strømbryteren på betjeningskonsollen dashbordet eller ved hjelp av den trådløse fjernkontrollen. Takket være baugrampen er ombordstigning enklere enn noensinne. Baugrampen gjør det svært enkelt å laste ombord større og tunge gjenstander som trillebårer, tohjulinger og sykler til og fra hytta.

Velutstyrt
Modellen er meget godt utstyrt og er enkel å tilpasse til eget bruk. Standardutrustningen omfatter hydraulisk styring, Trolling Control-funksjon for fiske, en Raymarine A78 -multifunksjonsdisplay med ekkolodd, Securmark tyverimerking, to uavhengige båtseter, bred akterbenk og hendige festeskinner med quick-release.

Med hjelp av tilbehør som er montert på skinner, kan du enkelt tilpasse båten etter dine egne behov. På listen over ekstrautstyr står flere seter/oppbevaringsbokser, akterdeksel, komfortseter, trim tabs og ventilseter. Båten er perfekt for yrkesbrukere, dykkere og sportsfiskere, ja egentlig all bruk der en praktisk båt og bæreevne av allsidig last er nødvendig.

Pris fra kroner: 498 898,-
Frakt, monterings og leveringskostnader kan tilkomme.