Silver


Fox BR

Nye Silver Fox BR er en stilig og trygg allsidig familiebåt, som er utstyrt med et helt nytt skrog. Båten er egnet for dagsturer i skjærgården og passer også som en forbindelsebåt til sommerhuset. Et skjermet passasjerom gjør reisen morsommere for både sjåfør, kartleser og passasjerer. Midtgangen i buen gjør det enkelt å stige ombord i båten. Båten har godt om oppbevaringsrom og en 9” Raymarine Axiom –kartplotter/skjerm som standard.


NYHET: Hawk BR

Nye Hawk BR har høye forventinger å leve opp til. Silver Hawk var den første båtmodellen som Silver lanserte i 1991 da fabrikken ble grunnlagt, og i 2019 har den vært en av modellprogrammets storselgere. Av alle silverbåtene siden år 1991 til dags dato har omtrent halvparten vært varianter av Hawk. Silver Hawk har naturligvis gjennomgått en del oppgraderinger i løpet av årene, men nå fornyes Silver Hawk totalt. Silvers produktutviklingsavdeling har gått sammen med det finske designselskapet Navia Design for å skape den nye båten.


Shark BR

En aluminiumsbåt for hele familien som fokuserer på anvendelighet og ergonomi samt tilbyr unike kjøreegenskaper. Den skarpe baugen skjærer seg gjennom bølgene som en drøm, skroget går mykere og er utrolig sjødyktig. Takket være planløsningen, med trappetrinn i baugen og velplasserte rekker, er det enkelt og trygt å stige ombord og å bevege seg rundt i båten.


Tiger DCz

Silver Tiger DCz er Silver Z-glasfiberseriens minste båtmodell. Tiger DCz er utstyrt med en fremre kabin, hvor to personer kan tilbringe natten. I sternen er der en stor U-sofa som inviterer deg til å tilbringe tid med familie og venner. Alle Silver Z-båtmodeller er blitt designet av norske design byrået Eker Design AS.


Båtene du ser ovenfor er kun båtene vi på Båt og Motor AS har inne fra Silver. Dersom du ønsker en annen båt eller et av deres andre produkter kan vi føre disse for deg.