Silver


Fox Avant

Denne velutstyrte og komfortable allroundbåten er designet spesielt for familie- og fritidsbrukere. Fox Avant 485 er en stilig, sikker og letthåndterlig sidekonsollbåt utmerket for transport, fiske, vannsport og tur. Det er en veldig stabil båt som er balansert i alle situasjoner. Førersetet har en ergonomisk design som gir en meget god kjørestilling både sittende og stående.


Fox 485 DC

Populær daycruiser for hytteeiere, familier og fiskekamerater. Dette er en anvendelig dobbelkonsollbåt på rett under fem meter. Båten styres fra akterbenken og byr på veldig god førerergonomi. Fox 485 DC er smidig, lettmanøvrert og drivstofføkonomisk, særlig paret med en pålitelig, moderne motor fra Honda.


Fox 485 BR

Bowrider med gjennomtenkte løsninger, økonomisk i bruk og enkel å håndtere. Justerbar vindbeskyttelse mellom konsollene, svingbare komfortstoler for fører og passasjer samt polstret akterbenk er blant standardutstyret på denne anvendelige bowrideren.


Shark 580 BR

Silver Shark BR 580 tar anvendeligheten til en båt til et nytt nivå. Det er lett å gå inn og ut av båten og å bevege seg rundt, takket være trappetrinn, velplasserte rekker og håndtak. Nytt skrog og forbedret tyngdepunkt gjør sjøgangen enda mykere.


Shark 580 CC

Transportfavoritt for komfortabel og sikker kjøring. Shark er perfekt når du trenger kjapp og sikker transport fra et sted til et annet, uansett om det er ved bytte av fiskeplass eller på tur til hytta i skjærgården. Som fiske og transportbåt er den helt uslåelig, og takket være sine gode sjøegenskaper er båten en slitesterk, trygg og pålitelig kamerat uansett vær og vind.


Wolf Avant

Smidig familiebåt med bred sidekonsoll som også er velbalansert med kun en person ombord. Avant 510 går meget godt i vannet og oppfører seg svært forutsigbart til havs og til sjøs. Her får du trygg ombordstigning og det er lett å bevege seg sikkert i båten takket være velplasserte håndrekker, et bredt konsoll og høye fribord.


Wolf 510 BR

Dette er en båt Wolf-familien som henter sine unike egenskaper, høye kvalitet og gode økonomi fra DC-modellen. Den er stor og romslig og stabil og forutsigbar i alle situasjoner.  I motsetning til daycruiser-versjonen, sitter man denne bowrider-modellen på to adskilte stoler bak konsollene. De store vinduene gir god beskyttelse mot vind for både fører og passasjerer.


Wolf 510 DC

Wolf DC er konstruert som en sikker hytte- og allroundbåt. Under produktutviklingen har man fokusert på både kjøreegenskaper og brukervennlighet – noe som kreves ved både familieturer og fiske.  Wolf tilbyr et problemfritt båtliv i alle situasjoner. Det er en økonomisk båt som biter seg fast i sjøen. Den er meget stabil, den krenger ikke i skarpe svinger og heller ikke når man beveger seg i båten.


Hawk 540 CC

Den anvendelige og populære Hawk-serien kommer her i en versjon med midtmontert styrekonsoll. Denne båten, som fint kan sies å være fiskerens drømmebåt, kan utstyres spesielt for ulike bruksområder, som for eksempel til stangfiske eller trolling-fiske. Det er god plass til å bevege seg raskt og sikkert rundt styrekonsollen om situasjonen krever det.


Hawk 540 BR

Hawk er en av de mest populære Silver-modellene, og i særklasse når det gjelder allsidighet. Bowrideren er intet unntak. Den har egenskaper som gjør den perfekt til hytte og sommerstedbåt – for fiske, for fritid og som skyssbåt. Kombinasjonen av et høyt utstyrsnivå og solid sjødyktighet er noe som tiltaler mange båteiere.


Eagle 630 CC

En sjøens tungvekter. Ypperlig, robustkombinasjonsbåt for transport og tøffe tak.  Silver Eagle CC er en mer enn seks meter lang havjeep: en slitesterk og effektiv båt som er bygget for tøffe tak, transport av mennesker og last over store vann. Havfiskere og fiskeguider som ferdes mye på sjøen, og andre som trenger en solid kombinasjonsbåt, har tatt imot Eagle CC med åpne armer.

 


Eagle 640 BR

Velutstyrt, moderne og anvendelig. Og konstruert for et mer behagelig og problemfritt båtliv. Denne nye 6,40 meter store og støysvake bowrideren har et skrog som gir myk gange og som kaster sjøen unna selv i høye hastigheter. Silver Eagle 640 BR kombinerer de beste sidene av solid marinealuminium og lettstelt glassfibermateriale.


Fiske/Yrkesbåter

Silver 545 CC by Faster

Smidig flerbruksbåt med meget god lasteevne og kjøreegenskaper.

Den nye 545-modellen har et skrog med en 18° V-bunn uten bordganger som sikrer jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Det velformede skroget gir båten god kjørbarhet.

Silver 545 CC by Faster oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) med fire personer ombord.


Silver 635 CC by Faster

Smidig flerbruksbåt med meget god lasteevne og kjøreegenskaper.

Den nye 635-modellen har et skrog med en 18° V-bunn uten bordganger som sikrer jevn og balansert drift selv i sterkere bølger. Det velformede skroget gir båten god kjørbarhet.

Silver 635 CC by Faster oppnår lett en toppfart på rundt 34 knop (100 hk) med fire personer ombord.


Båtene du ser ovenfor er kun båtene vi på Båt og Motor AS har inne fra Silver. Dersom du ønsker en annen båt eller et av deres andre produkter kan vi selvfølgelig føre disse for deg. Trykk på logoen for å komme til importøren vår for Silver, Kellox sine nettsider.