Sekk og spadesystem fra Klim

Å være forberedt handler om planlegging – når man skal på scootertur, bør det være obligatorisk å ha med seg sekk, spade og søkestang. Klim Krew sekken gir deg innovative løsninger med verktøylomme, mulighet for drikkepose, egne lagringssoner for både spade og søkestang, samt ett større rom for plass til mat, ekstra par hansker og mellomlag, samt goggles som gjerne kommer til nytte under turen.
Klim Backcountry spadesystem leveres komplett med spade og snøsag, som du enkelt byter mellom via hurtigknapp-fester.
Klim søkestang i aluminium er på 3 meter og er klar på ett par sekunder via kabel-strekk – hvis uhellet først skulle forekomme.
 

Klim søkestang i aluminium er på 3 meter og er klar på ett par sekunder via kabel-strekk – hvis uhellet først skulle forekomme. Klar for tur? Vi har Klim Krew sekk, Backcountry spadesystem og søkestang hos oss!
Veil.pris sekk kr. 1299,- spadesystem kr. 1099,- og søkestang kr. 899,-