Spesifikasjoner

  • Lengde 640 cm
  • Bredde 225 cm
  • Kjøreklar vekt 840 kg
  • Antall passasjerer 8
  • Godkjenning C

Motor:

  • Maks motorstørrelse 200 hk
  • Anbefalt motorstørrelse 115-200 hk

Silver Eagle 640 BR

Denne nye 6,40 meter store og støysvake bowrideren har et skrog som gir myk gange og som kaster sjøen unna selv i høye hastigheter. Silver Eagle 640 BR kombinerer de beste sidene av solid marinealuminium og lettstelt glassfibermateriale.

Høy kvalitet og alle nødvendige egenskaper
Modellen er godt og moderne utstyrt og har flere valgmuligheter. Kvaliteten og soliditeten er upåklagelig.

Silver Eagle BR 640 er bygget spesielt for skjærgårds- og kystfarvann som forbindelsesbåt med bredt anvendelsesområde. Et stort vindu beskytter mot fartsvinden, og store, sprutsikre oppbevaringsrom i benkene og et separat oppbevaringsrom for ankeret er løsninger som gir god komfort under varierende forhold. Silver 640 BR er pen å se på, og som det kreves av en eksepsjonell båt har den god transportkapasitet og stabilitet. Førerplassen i Eagle BR kan raskt dekkes til ved regn, takket være den separate kalesjen, som også gir utmerkete muligheter til avkobling i sola.

Støysvak konstruksjon
Skroget isoleres med innvendig forsterkningsplast og cellegummi, og skrogsidenes boks-konstruksjoner fylles med polyuretan. Den innerste delen, laget av hardplast, er fullstendig uten sømmer. Dette gjør at skroglydene ikke får plass til å bevege seg inni båten.

Mens de skumfylte skrogsidene demper lyden fra skroget, fjerner gummidempere og justerbare låser resonanslyder. Dermed blir båten svært støysvak og oppleves komfortabel, selv i røff sjø. Kombinert med stillegående firetakters motor fra Honda, kan båtlivet således bli svært så behagelig og rolig.

Sporty
I Norden benyttes ofte en og samme båt til de fleste type turer, noe som setter båtens egenskaper på prøve. I dagens marked finnes det ikke så mange båter som passer til variert bruk. Med Silver Eagle 640 BR slipper båteiere disse evinnelige kompromissene. Modellen representerer en annerledes, mer sporty aluminiumbåt som passer til både til fisketurer, utflukter og transport

Kan påvirke planløsningen
Den anerkjente ALU-fibre-strukturen kombinerer de beste sidene av sjøaluminium og hardplast, og med et solid skrog kan en trygt legge til ved svaberg og på sandstrender. Den nevnte strukturen i skrogsidene gjør båten sikrere, da den ikke kan synke.

Innerliner av båten er laget av glassfiber. Det falmer ikke og føles behagelige også i sterk sol. Dessuten er det lett å holde rent. Varene i oppbevaringsrommene holder seg tørre også i regn og storm. Allerede ved bestilling av en Eagle 640 BR har man muligheten til å påvirke hvordan båten skal utstyres, samt definere hva båten hovedsakelig skal brukes til.

Istedenfor den brede akterbenken som er standard, kan man velge en smalere benk med sitteplasser. Det gir rom for godt med plass i begge hjørner akter. Store, åpne flater i baugen gagner også de som behøver å transportere store mengder bagasje og utstyr, for eksempel til og fra hytta. Oppbevaringsrommene i baugen kan også velges bort. Spesielt for fiskere kan disse mulighetene være noe å vurdere for å oppnå bedre plass.

Pris fra kroner: 445 402,-
Frakt, montering og leveringskostnader kan tilkomme.