Arctic Cat


Arbeid


Bearcat 3000 LT blue

Bearcat 3000 LT - Denne Bearcat-modellen er basert på ProUte chassiset med en helt ny 3000-motor. Denne 65-klasse Hk 700 cc 4-takteren er perfekt for både jobb og fritid, og er en av våre mest effektive snøscootere. LT-modellen er utstyrt med de nye ProUte 10/8 skiene, mountain-sete og Slide-Action understell med IFP støtdempere. Med en justerbar skistilling på 35,5”–41,5” og 15”x146”x1.35” Cobra belte, kan du kjøre hvor som helst med denne Bearcat-modellen.


Bearcat 7000 XT Blue

Bearcat 7000 XT - En helt ny Bearcat-modell. Bygget på ProUte WT chassiset. Med vår alltid pålitelige 4-takters 135-klasse hk motor er denne store Bearcat-modellen utstyrt med WR3 transmisjon, noe som lar deg gire ned for sleping av tung last. Det nye kjølesystemet opprettholder optimal motortemperatur. Alle Bearcat-modeller med bredt belte bruker den helt nye svingbare bakfjæringen. Lås. Lås opp. Du er i gang på et øyeblikk.


Bearcat 7000 XT GS Sort

En helt ny Bearcat-modell. Bygget på ProUte WT chassiset. Med vår alltid pålitelige 4-takters 135-klasse hk motor er denne store Bearcat-modellen utstyrt med WR3 transmisjon, noe som lar deg gire ned for sleping av tung last. Det nye kjølesystemet opprettholder optimal motortemperatur. Alle Bearcat-modeller med bredt belte bruker den helt nye svingbare bakfjæringen. Lås. Lås opp. Du er i gang på et øyeblikk.


Bearcat 7000 XT red

Bearcat XT Groomer Special er mer enn en snøscooter - den er to ferdige konsept utviklet og testet for vedlikehold av skiløyper, skøytespor og snø-scooterløyper. Velg CatGroomer Trail hvis du ønsker å sette skøytespor eller snøscooterløyper. CatGroomer Track hvis du ønsker å opprettholde skispor. Maskinen er utstyrt med et større, mer effektivt kjølesystem med radiator for å tåle alle belastninger ved alle hastigheter.